top of page
Writer's pictureKoivuTV | Toimitus

Tasapainottava läsnäoloharjoitus Johanna Koivun ohjaamana

Päivitetty: 3 päivää sitten

Kaipaatko keinoja hallita stressiä ja vahvistaa läsnäolon taitoa? Haluaisitko ottaa itsellesi rauhallisen lepohetken palautumiselle? Tai ehkä olet kiinnostunut harjoittamaan mielen ja kehon eheyttämistä sekä arjen haasteista irrottauttumista?



Kuudennessa tv-ohjelmassamme saitte makupalan Johannan Karisma Coaching -metodin mukaisesta tasapainottavasta läsnäoloharjoituksesta. Nyt voit tehdä harjoituksen kokonaisuudessaan ja omaan tahtiin. Voit myös ottaa tämän videon itsellesi talteen ja tehdä harjoitusta aina, kun koet, että arjen pyörityksessä kierrokset lähtevät nousemaan.


Hyväksyvä, tietoinen läsnäolo

Lähtökohtana keholliselle työskentelylle on yhteyden palauttaminen kehoon ja ylimääräisestä tunnekuormasta irtipäästäminen. Uppoutumalla liikkeeseen päästämme vähitellen irti mielen kontrollista. Johannan luoman Kehollisen tunneilmaisun metodin avulla saavutamme parempaa ymmärrystä tunteistamme ja kehomme viesteistä sekä opimme itsesäätelyä ja voimme vähentää reaktiivisuutta stressaavia asioita kohtaan.



Kehon lukkojen avautuessa päästämme samalla irti myös mielen jumituksista ja vahvistamme yhteyttä omaan sisimpäämme. Kehon ja mielen yhteyttä on mahdollista parantaa kehotyöskentelyn ja tietoisuusharjoitusten avulla. Kehollisen tunneilmaisun metodin avulla saavutamme parempaa ymmärrystä tunteistamme ja kehomme viesteistä sekä opimme itsesäätelyä ja voimme vähentää reaktiivisuutta stressaavia asioita kohtaan. Johanna Koivu on valmennuksissaan erikoistunut keholliseen tunneilmaisuun, karismaan ja esiintymisjännittäjien auttamiseen.



Ota haltun Johannan Karisma Coaching -valmennuskanavat ja poimi talteen inspiroivat vinkit:




Kehollisen läsnäolon workshopit ja valmennukset perustuvat Johannan 20-vuotisen kokemuksen pohjalta kehittämään Kehollisen tunneilmaisun metodiin ja työhön keho- ja tunnetietoisuusvalmentajana. Metodin kehittäminen alkoi vuonna 2001 Johannan palattua Lontoosta Suomeen. Johanna on toiminut usean vuoden ajan muun muassa Etelä-Pohjanmaan Opistossa päätoimisena näyttelijäntyön, esiintymiskouluttajan, tunneilmaisun, improvisaation ja kehotyöskentelyn opettajana.

 

Metodi ammentaa tanssi-liiketerapiamenetelmistä, liikeimprovisaatiotekniikoista ja teatteripedagogisista menetelmistä sekä ottaa vaikutteita ratkaisukeskeisestä mentaalivalmennuksesta ja NLP-tekniikoista.


Voidaan hyvin!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page